26 april 2024
Home » Groenlo » HV Grol A1 – HV Angeren A1

GROENLO – Afgelopen zondag speelden de handbalsters van Grol A1 tegen Angeren A1. HV Grol staat op een mooie tweede plaats in de competitie, terwijl Angeren op de vijfde en een-na-laatste plaats staat. De vorige twee wedstrijden tegen Angeren werden ruim gewonnen. Op papier zou het dus geen al te moeilijke wedstrijd moeten zijn.

De keeper en spelers hadden nog trillende benen van het weekend maar met ondersteuning van twee toppers uit de B1, Elise en Nikki, zat de moed er goed in. Tijdens de eerste helft van de wedstrijd liep het gelijk op. Na een ruststand van 9-7 in het voordeel van HV Grol, begon de tweede helft van de wedstrijd waarbij ook de scheidsrechter meer in actie moest komen. De pit zat er goed in waardoor de meiden van HV Grol met een paar sterke schoten van Sterre en mooie reddingen van keeper Loes uitkwamen op een eindstand van 21-14. Daarna gezellig de kantine in natuurlijk!

De volgende wedstrijd spelen ze op zondag 12 maart, tegen de koploper Pacelli.