Home » Groenlo » HV Grol – DSVD 3

GROENLO – Op donderdagavond speelden de dames van handbalvereniging Grol de inhaalwedstrijd tegen DSVD 3 in sporthal Den Elshof te Groenlo.

Na wat wedstrijden met wisselend spel, waren de dames er op gefocust om nu vanaf het eerste fluitsignaal scherp te zijn en blijven. Binnen 5 minuten stond er 4-0 op het scorebord, een lekker begin wat veel vertrouwen gaf. HV Grol wilde snel spelen, wat ook vaak lukte, toch had het team verdedigend niet altijd vat op de instartende opbouwspeelsters van DSVD. Na 22 minuten stond het ineens 11-11.

Verder liet HV Grol het niet komen, het goede spel werd aanvallend weer opgepakt en verdedigend speelde het feller, hierdoor scoorden ze vier keer zodat de ruststand 15-11 werd.

Hiermee doorgaan de tweede helft was de opdracht en vooral verdedigend hard werken en de dekking dicht houden. Een ontketend HV Grol begon aan de tweede helft, en na 10 minuten had het de voorsprong naar 21-11 opgevoerd. Een uitstekende en beslissende fase van de wedstrijd. DSVD kon nog iets terug doen maar de dames van HV Grol hadden het spel onder controle. Mooie aanvallen werden er nog uitgespeeld en uiteindelijk beloonde het zichzelf met een fraaie 27-19 overwinning en 2 belangrijke punten.
Iedereen haalde een ruime voldoende en jeugdspeelster Karlie scoorde 3 keer, terwijl Kim de tweede helft uitstekend keepte en 2 strafworpen stopte.

Veel tijd om uit te rusten is er niet, want zaterdag 19 maart wacht de volgende thuiswedstrijd tegen Stormvogels.