18 april 2024
Home » Groenlo » HV Havana C1 – HV Grol C1

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Zondagmorgen moest de C1 van handbalvereniging Grol al vroeg op pad want zij moesten om 9.45 uur spelen tegen Havana in Lent. Op Suus na was het hele team compleet. Via een goal van Lilou kwamen de meiden al snel op een 0-1 voorsprong, maar daarna sloeg Havana terug en werd het 1-1. Door een paar mooie goals van Lauren, Esmee en wederom Lilou liep HV Grol uit naar 1-5 en gingen ze uiteindelijk rusten met een voorsprong van 4-9.

Bij de start van de tweede helft ging Grol verder waar ze de eerste helft mee eindigden, Lauren maakte binnen 5 seconden al de 4-10. Havanna probeerde nog wel wat en kwam nog terug tot 6-12. Na mooi samenspel tussen Lot en Esmee bouwde HV Grol de voorsprong verder uit en werd het uiteindelijk, door onder meer goals van Liv en Sienna, 8-23 voor HV Grol. HV Grol staat nu op een gedeelde tweede plaats met Udi en moet de volgende wedstrijd op 5 maart om 11:10 thuis tegen Udi spelen. Dit wordt een belangrijke wedstrijd waarbij HV Grol alle steun kan gebruiken. Ze hopen dus op een volle tribune!

Bron(nen) & Afbeelding(en)