16 april 2024
Home » Groenlo » Jan Relker neemt afscheid van school

Jan Relker neemt afscheid van school

268

GROENLO – Na 40 jaar in het onderwijs en negen jaar daarvan als directeur van de Ni’je Veste- Wheme en Buitenschans heeft de in eibergen woonende Jan Relker vrijdag 30 juni afscheid genomen.

Samen met zijn vrouw Joke werden ze vrijdag in de ochtend opgehaald met een oldtimer en naar de Ni’je Veste Wheme gebracht. Daar stonden de kinderen zo opgesteld dat Jan en joke als ware door een erehaag liepen. Tijdens het lopen door deze haag werden de nodige high-five’s uitgedeeld.

Ben Bomers, directeur van de Willibrordusschool bedankte Jan en joke namens iedereen en werd hem een cadeau namens de kinderen aangeboden. Voor zijn vrouw Joke was er een grote bos bloemen. Tevens werd er door de kinderen ‘Lang zal hij leven’ gezongen omdat Jan morgen (lees zondag) jarig is. Ook zongen de leerlingen ‘Meester Jan’, een lied speciaal voor hem gemaakt. Na de Wheme werd het programma vervolgd op Buitenschans.

De functie directeur wordt op de locatie Ni’je Veste Buitenschans ingevuld door Ben Bomers en op de Wheme door Cilia Stortelder, directrice van de Watermolenschool in Groenlo.