Kerstsfeer in de Stadsboerderij Grolle

GROENLO – Expositie van kerststalletjes, kerstkaarten en winterse sfeerbeelden van Groenlo

De Stadsboerderij Grolle is helemaal in kerstsfeer gebracht. De combinatie van winterse beelden buiten en de warmte en gezelligheid binnen zorgen voor een nostalgische sfeer. Daarbij mogen ook de traditionele kniepertjes niet ontbreken. Deze lekkernij is vanaf heden tot na de feestdagen in de Stadsboerderij te koop. Lekker voor bij de koffie en de thee en rond de jaarwisseling mogen de kniepertjes natuurlijk helemaal niet ontbreken. De kniepertjes worden door de vrijwilligers zelf gebakken.

Tot en met midden januari is in de Stadsboerderij Grolle een expositie te bezichtigen van nostalgische kerstkaarten en winterse sfeerbeelden. In de vitrinekasten worden kleine kerststalletjes tentoongesteld van over de hele wereld. Deze collectie is eigendom van Maria Derksen uit Groenlo.

De Stadsboerderij Grolle is van maandag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 16.30 uur geopend. Het adres is Notenboomstraat 15 in Groenlo. De toegangsprijs is 2 euro per persoon, maar daarvoor krijgt u ook een rondleiding aangeboden en een kopje koffie, thee of een glaasje fris.

Gedurende de periode rond kerst en oud en nieuw zijn de openingstijden van de Stadsboerderij aangepast. Zie hiervoor onze website www.stadsboerderijgrolle.nl. U kunt ons ook vinden op Facebook.