16 april 2024
Home » Groenlo » Leo te Koppel vrijwilliger van het jaar

Leo te Koppel vrijwilliger van het jaar

416

GROENLO – Jaarlijks organiseert Grolse Boys een vrijwilligersdag voor al die onbaatzuchtige clubmensen die de vereniging draaiende houden. Ze worden met hun partners uitgenodigd voor een gezellig samenzijn: kantinepersoneel, leiders, trainers, bestuursleden, groenverzorgers, schoonmakers, kledingwassers, commissieleden, communicatiemedewerkers en alle andere helpende handen komen bij elkaar.

Na een kopje koffie en een welkomstwoord van voorzitter Harry Paf werd er gefietst naar wijndomein Schepershof voor een proeverij. Hierna werd het feestje op het Wilgenpark voortgezet met een drankje en een barbecue en werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Deze vrijwilliger staat symbool voor álle vrijwilligers, maar wordt extra in het zonnetje gezet.

Dit jaar was Leo te Koppel het stralende middelpunt. Hij fluit wekelijks wedstrijden op het Wilgenpark (en op Den Elshof), verzorgt regelmatig kantinediensten en zo nu en dan druk met de motorzaag in de weer om onze wilgen te snoeien. Nu hij met vervroegd pensioen is, besteedt hij ook heel wat vrije tijd aan het groenbeheer op het sportpark. Bij activiteiten van de GHV op het Wilgenpark is hij de man die de kantinedienst draait. Dus een meer dan terechte vrijwilliger van het jaar.

Met deze vrijwilligersdag is het seizoen 2018-2019 echt ten einde gekomen. Maar we zijn alweer bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De mogelijke fusie met Grol zal het aankomende voetbalseizoen nog niet voor veel veranderingen zorgen. Beide verenigingen gaan gewoon met hun eigen elftallen de competitie in. Maar waar mogelijk wordt er samengewerkt.