Mooie vangsten tijdens 3e wedstrijd Grachtencompetitie

GROENLO – Na een week van uitzonderlijke hoge temperaturen werd zondag 28 juli de 3e grachtenwedstrijd gevist. Om 7 uur werd er geloot op het parkeerterrein van de Jumbo. Er werd geloot voor 2 vakken t.w. Vak Houtwal en vak Hertenkamp/Brouwersnös.

Na het loten kon men zich verplaatsen naar de stek en om 8 uur klonk het startschot. De verwachtingen waren gespannen. Zou de vis het doen of laten afweten i.v.m. de hoge temperaturen van de laatste week. De vissers werden beloond door de vissen want er werd overal heel goed gevangen. Wat betreft de aantallen was het vak hertenkamp/ Brouwersnös een beter vak en daar werden ook de meeste vissen gevangen. Vak Houtwal werden minder visser gevangen maar het gewicht was daar beter dan op het Hertenkamp/Brouwersnös.

De brasem liet zich vandaag moeilijk vangen alleen Ruud Pasman in vak Houtwal wist er 1 aan de haak te krijgen. Vandaar dat Ruud Pasman vak winnaar werd met 53 vissen en een gewicht van 4080 gram. In het vak Hertenkamp/Brouwersnös was het spannender. 4 tot 5 vissers waren in aantallen en gewicht dicht bij elkaar.Uiteindelijk was Robert Lankheet de vak winnaar met 70 vissen en een gewicht van 1680 gram. Al met al een geslaagde 3e grachtenwedstrijd.

Het wordt weer een spannende competitie omdat er door deze uitslag weer verschuivingen komen in het totaal klassement.

Volgende wedstrijd wordt gevist op zondag 8 september. Maar eerst is er nog de Leden Koppel op zondag 25 augustus. Hiervoor kan men zich al opgeven.


Bron: GHV
Foto: De foto is een archieffoto en hoort niet bij deze wedstrijd.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.