Home » Onderzoek naar de exacte breedte en lengte van de Kevelderstraat

Onderzoek naar de exacte breedte en lengte van de Kevelderstraat

305

GROENLO – Aanstaande maandag 4 maart zal de Kevelderstraat in Groenlo voor even afgesloten worden voor een uitgebreid onderzoek naar de exacte breedte en lengte van deze straat.

Al jaren lang ligt het gemeentebestuur wakker van de onwetendheid over hoeveel terrassen, en dus terrasbelasting-inkomsten, het uitgaansstraatje eigenlijk kan opbrengen. Dit onderzoek kan volgens de uitvoerende ambtenaar het best gedaan worden op maandag 4 maart aanstaande tussen 14:30 en 15:00 uur. “Dan is de Kevelderstraat mooi gevuld van muur tot muur en van de Markt tot aan de Ganzenmarkt. We hebben het dan over ongeveer 2.500 mensen”, aldus A. Te Naar van Oost Gelre.

Het dan aanwezige publiek wordt ingeschakeld bij dit belangrijke onderzoek door op aangeven van de ambtenaren allemaal tegelijk de beweging “van voor naar achter, van links naar rechts”, te maken. Tegelijkertijd zal er een seismologisch onderzoek plaatsvinden om vast te stellen of op dat moment de meute beweegt of dat de gehele stad Grolle een meter uitslag maakt ‘van voor naar achter, van links naar rechts’.

Het team van aanwezige dienstdoenders zal voor deze gelegenheid speciaal gekleed gaan in opvallende oranje jassen met witte broeken. Opgeven voor dit onderzoek hoeft niet van te voren. Zorg wel dat u op tijd bent om nog een plekje te krijgen in de Kevelderstraat zodat ook u een belangrijke bijdrage levert aan dit belangrijke onderzoek.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen