Home » Groenlo » Ontdek de Magie van de derde Midzomerwandeling in Groenlo!

Ontdek de Magie van de derde Midzomerwandeling in Groenlo!

184

GROENLO – Op zaterdag 22 juni 2024 wordt voor de derde keer de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze sfeervolle avondwandeling belooft een unieke ervaring te worden voor alle deelnemers. De wandeling start bij Brouwersnös, gelegen aan de Eibergseweg 1 in Groenlo. We starten ditmaal iets later. Wandelaars kunnen tussen 19.30 uur en 20.30 uur vertrekken voor een ontspannen tocht van zes kilometer. Deelname is gratis! De route is een kleine 6 km en duurt ongeveer 1½ uur.

De derde Midzomerwandeling is een mooie gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van een prachtige avond in en rond het vestingstadje Groenlo. Terwijl de zon langzaam ondergaat, zullen de wandelaars worden getrakteerd op een reeks leuke en boeiende artiesten langs de route. Deze artiesten zorgen voor een unieke sfeer en maken de wandeling nog specialer. Ditmaal is er ook weer een mooi stukje geschiedenis in verwerkt.

De organisatoren van de wandeling hebben er alles aan gedaan om de deelnemers een onvergetelijke avond te bezorgen. Met een afstand van zes kilometer is de wandeltocht geschikt voor wandelaars van alle niveaus. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avondwandeling, de derde Midzomerwandeling heeft voor iedereen iets te bieden.

Brouwersnös, gelegen aan de Eibergseweg 1 in Groenlo, fungeert als het startpunt van de wandeling. Hier kunnen de deelnemers zich verzamelen en zich klaarmaken voor de tocht door het landschap van Groenlo. Met de vrijheid om te vertrekken tussen 19.30 uur en 20.30 uur kunnen wandelaars hun eigen tempo bepalen en optimaal genieten van de omgeving. Zoals gezegd is de deelname gratis.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.