13 april 2024
Home » Archief » Scouting Groenlo verrast tijdens reünie

Scouting Groenlo verrast tijdens reünie

1419

Foto: René van den Mosselaar

GROENLO – Afgelopen zaterdag, 21 oktober, organiseerde Scouting Groenlo een reünie op het terrein van Jongensstad (De Pol). Hierbij stond het nieuwbouwproject centraal.

Rond 15.00 uur arriveerden de deelnemers op het terrein. Hier wisselden ze herinneringen uit en haalden oude banden aan. Vervolgens gaf Mike Ruikers om 15:45 uur een presentatie over de nieuwbouwontwikkelingen. Hij vertelde dat het project al 7 jaar geleden van start ging en dat ze recentelijk de fundering hebben gestort.

Daarna nam Mario Nieuwenhuis, namens de Stichting Steun Scouting Groenlo, het woord. Hij bedankte de aanwezige donateurs en moedigde anderen aan om ook bij te dragen. Als hoogtepunt van zijn toespraak overhandigde de stichting een nieuwe grasmaaier aan Theo Luttikholt van het onderhoudsteam.

Bovendien konden de aanwezigen tijdens de reünie een kijkje nemen op de bouwplaats. Daarnaast waren er ook fondsenwervingsactiviteiten, waaronder de verkoop van de laatste loterijtickets. De trekking hiervan vindt plaats op vrijdag 27 oktober.

Bron(nen) & Afbeelding(en)