Home » Groenlo » Stormvogels DS1-HV Grol DS1

GROENLO – Zondag gingen de dames van handbalvereniging Grol vol goede moed op bezoek bij de Stormvogels in Haaksbergen, na het zien van een overwinning van hun tweede team. De start was veelbelovend, maar al snel bleek het vinden van het doel een uitdaging. De tegenstander, met hun snelle spel en frequent benutte penalty’s, bouwde gestaag een voorsprong op. Met de rust keek HV Grol tegen een achterstand van 14-6 aan.

Na de pauze leek de geschiedenis zich te herhalen, met de dames uit Haaksbergen die hun voorsprong uitbreidden naar 20-9. Een tactische wisseling naar een 6-0 verdediging bracht echter verandering. Deze aanpassing wierp zijn vruchten af, de tegenstander raakte uit hun ritme en HV Grol begon met hernieuwd zelfvertrouwen te spelen. Dankzij goed samenspel begon het team vaker te scoren, waarbij elke speelster een waardevolle bijdrage leverde aan deze teamprestatie. Met enkele indrukwekkende reddingen zorgde keepster Sanne ervoor dat de bal snel weer in het spel kwam, waardoor de achterstand werd teruggebracht tot 24-21.

Helaas was de tijd te kort om de stand geheel gelijk te trekken. Ondanks de nederlaag, toonden de dames van HV Grol veerkracht en teamgeest, wat hoopvolle vooruitzichten biedt voor de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, volgende week zaterdag thuis in Den Elshof.