Home » Taste’s Rock Request (Glazen Huis) voor Scouting Groenlo

Taste’s Rock Request (Glazen Huis) voor Scouting Groenlo

277

GROENLO – Zaterdagmiddag 17 december van 14.00 – 15.30 uur waren zo’n 70 kinderen uit Groenlo aanwezig bij ‘Kids voor Scouting’. Een onderdeel van de Taste Rock Request – Glazen Huis actie voor Scouting Groenlo. Dit waren zowel kinderen van Scouting Groenlo als kinderen die de oproep op Sociaal Media en/of in de krant hadden gelezen.

Via een smokkelspel in het naastgelegen park, smokkelden de kids vele Lp’s terug naar Rockcafé Taste, zodat daar vanavond en morgen weer muziek uit de boxen klinkt. Daarnaast was er tijd om een broodje te bakken en warme marshmallows te eten. Natuurlijk werden er ook verschillende verzoekjes ingeleverd bij de jongens in het Glazen Huis en konden de ouders gezellig wat koffie en thee drinken.

De rest van dit weekend blijft het Glazen Huis in Taste staan. Zo staat vanavond de band The Veldman Brothers live te spelen en kan iedereen verzoekjes aanvragen voor de ‘Scouting Rock Request top 50’. Deze top 50 gaat morgen, zondag, vanaf 15.00 uur van start.

U kunt ook meedoen met de loterij waarvan de uitslag zondagavond (lees morgen) om 19.00 uur is, tegelijk met de bekendmaking van het eindbedrag en de overhandiging van de cheque die Taste doneert aan Scouting Groenlo. De donatie is bedoeld voor een klimtoren. Scouts kunnen hiervan abseilen en tokkelen. Ze zijn al ruim een jaar bezig met de voorbereiding en hopen begin 2017 het stalen frame te plaatsen.

Bron(nen) & Afbeelding(en)