23 april 2024
Home » Groenlo » UGHV E1 – Grol H.V. E2

GROENLO – Zaterdagmorgen 16 december om 11:00 uur. Na de nipt verloren vorige wedstrijd waren de meiden van de E2 extra gemotiveerd om in Ulft de strijd tegen UGHV aan te gaan.

De wedstrijd ging goed van start. De eerste helft was Grol veel in de aanval en wist te scoren. Daarnaast werd er scherp op de verdediging gelet, dit resulteerde in een ruststand van 1-3.

In de tweede helft kwamen de spelers van Ulft meer in het spel en namen zij meer initiatieven, er werd 3 keer gescoord. De meiden van Grol wisten, ondanks de vermoeidheid, ook nog 3 keer de goal te vinden waardoor de eindstand van deze spannende wedstrijd 4-6 werd. Beide keepers van Grol hebben veel ballen tegen gehouden!

De speelsters keerden vervolgens enthousiast terug naar Groenlo.