17 april 2024
Home » Groenlo » Vakantieviswedstrijden staan weer voor de deur

Vakantieviswedstrijden staan weer voor de deur

325

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op dinsdag 25 juli en dinsdag 1 augustus worden aan de stadsgracht in Groenlo weer twee leuke vakantiewedstrijden gevist. Deze wedstrijd is ook voor de jeugd bedoeld. Zij strijden in een aparte klasse en voor hen is de deelname gratis. (Volwassenen vanaf 15 jaar 5 euro).

Er is een kleine wijziging doorgevoerd t.o.v. Vorig jaar jaar. Ditmaal wordt er om 16.15 uur geloot op de Maliebaan en de wedstrijd zelf begint om 17.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Dit i.v.m. De invallende duisternis.

Vijvertour
Op woensdag 26 juli wordt aan de vijver van de Hartreize (achter de RK Begraafplaats) de 2e jeugdwedstrijd gevist. De 1e jeugdwedstrijd kende een recordvangst van maar liefst 659 vissen. Ook ditmaal zijn er weer mooie prijzen te winnen. De deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Groenlose Hengelsport Vereniging(GHV). Ook als je geen hengel hebt ben je welkom, dan kun je even voor deze wedstrijd een hengel lenen van de GHV. De jeugd dient om 18.00 uur te verzamelen en om 18.30 uur beginnen we met de wedstrijd.

Open Grolse
Op zaterdag 5 augustus wordt de wedstrijd om het Grolse kanon gevist. De oudste wedstrijd op ons programma, en niet meer weg te denken uit de regionale en nationale wedstrijdkalender. Het Grolse kanon, hét symbool van Groenlo, is een geliefde ereprijs die menig prijzenkast opsiert. Elk jaar weer doen plaatselijk, regionale en landelijke toppers een gooi naar de titel om deze gewilde ereprijs in hun bezit te krijgen. Naast de schitterende stadsgracht en de perfecte organisatie komen ook velen terug voor de gezelligheid. Wees er snel bij om je aan te melden, want de wedstrijd is altijd in ‘no time’ volgeboekt.

Inmiddels hebben alweer zo’n kleine vijftig deelnemers ingeschreven, dus wees er snel bij. Opgave uitsluitend via: opengroenlose@visseningroenlo.nl