Bron/auteur: Streekgids.nl
Foto: Marcel Houwer

Visvijvers op ‘t Wilgenpark

GROENLO – Als alles meezit dan beschikt de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV) volgend jaar over één of twee visvijvers. “Op 17 december vind de raadsvergadering plaats en dan wordt besloten door de raad of de Grolse Boys en s.v. Grol gaan fuseren. Als dit laatste het geval is komt het sportpark vrij en dan zouden wij graag een visvijver voor de jeugd willen en een vijver voor viswedstrijden”, vertelde Erik Mentink, voorzitter van GHV.

De visvijvers komen dan op het ’t Wilgenpark aan de Beltrumseweg, wat nu nog de voetballocatie van de Grolse Boys is. Ook de GHV maakt momenteel al gebruik van de Kantine van de club. Als de fusie tussen de Grolse Boys en s.v. Grol een feit is dan gaat de Grolse Boys voetballen op sportpark Den Elshof, het thuishonk van de s.v. Grol.

Volgens Mentink wordt één vijver wel zo groot als anderhalf voetbalveld. Mentink heeft ook al een naam voor het viscomplex, ‘ Visparel t’ Wilgenpark’. Dit zou een mooi eerbetoon aan de Grolse Boys zijn.Een gedachte over “Visvijvers op ‘t Wilgenpark”

Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.