Home » Nieuwe hoogheden bij Noamatters

EEFSELELIEVELDE – Op zaterdagavond 12 januari werden in een zeer goed gevulde ‘Heujbarg’ in Lievelde de nieuwe hoogheden van de Noamatters onthuld. De vereniging wordt het komende jaar geleid door Prins Ronald en Adjudante Yvonne. Ze gaan de Noamatters leiden onder het motto: ‘Wi’j kriegt ’n vögel d’r af’. Dat slaat op de kermis 2013, toen Ronald koning en Yvonne koningin werd.

Prins Ronald Wolters is geboren en getogen in Eefsele en bewoont en bestiert samen met zijn vrouw Esther en de kinderen Mike, Anouk en Maud het ouderlijk bedrijf. Daarnaast adviseert hij ook nog boeren in zijn rol als voorlichter van Gunnewick Mengvoeders Vragender. Hij heeft zijn sporen al verdiend als voorzitter van de kermis in Eefsele.

Yvonne Bomers is ook geboren en getogen in Eefsele. Zij woont met Marcel en de zonen Gijs, Hugo en Jelte aan de rand van Eefsele, tegen Groenlo aan, en is in het dagelijkse leven werkzaam als specialistisch verpleegkundige bij de mensen thuis. Nadat ze dit voorjaar nog ‘even’ een pittige studie had afgerond had deze bezige bij wel weer tijd om er wat bij naast te doen, en wat is er dan mooier dan de Noamatters leiden?