21 april 2024
Home » Lochem » Tweede ‘Woest Lochemsebergloop’ op de Lochemse Berg

Tweede ‘Woest Lochemsebergloop’ op de Lochemse Berg

434

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

LOCHEM – Op zaterdag 6 april vindt de tweede editie van de Woest Lochemsebergloop plaats, een van de afsluitende crosslopen van het seizoen. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, ondanks de zware regenval en kleine modderstromen, kijkt de organisatie uit naar een evenement onder hopelijk betere weersomstandigheden.

De loop omvat verschillende afstanden, waaronder de Pikeur Makelaars Kidsrun van 1000 meter die om 13:00 uur start. Gevolgd door een 5 km hardloop- en powerwalk-evenement om 13:30 uur, en een 9,5 km hardloopwedstrijd om 14:30 uur.

Deelnemers kunnen uitkijken naar een uitdagende route die over de toppen van de Lochemse berg gaat, bekend om zijn aanzienlijke hoogtemeters. Na een steile klim is de finishlijn te vinden bij het opvallende Belvedère, een pittoresk punt op de berg.

Voorinschrijving is noodzakelijk en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de officiële website tot uiterlijk 5 april. Bezoek voor meer informatie en inschrijvingen https://inschrijven.nl/form/2024040650832-nl.