Bon Scotch weer naar Rockcafé Taste


Bericht is aangepast

GROENLO – Bon Scotch, Nederlands beste en meeste spelende ACDC Tribute, komt weer naar Taste en wel op 20 oktober. In april 2016 stonden ze ook al in een uitverkocht Rockcafé en in 2018 gewoon weer! Zowel band als het muziekcafé wilden dit enorm graag.

Sinds de oprichting, in de nadagen van 2009, heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van vrienden en bekenden in de kroeg om de hoek tot volgepakte festivals als o.a. Nirwana Tuinfeest, iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC van de jaren ’70.

Bon Scott is helaas niet meer onder ons, maar met Bon Scotch zou je dat bijna vergeten. Met een show waarin alle klassiekers van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen,en een sound die ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt, is er als AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70s te wanen dan met Bon Scotch.

Bezetting:
· Mari Maas: Zang
· Geert Sanders: Drums
· Gerard Berkers: Bas en Zang
· Michel Joosten: Gitaar
· Mario Peeters: Gitaar en Zang

Om te zorgen dat Taste niet “uitpuilt” wordt er deze avond met toegangskaarten gewerkt. Deze kaarten kosten 5,00 euro en je krijgt er een consumptiemunt bij. De voorverkoop loopt tot 18 oktober, daarna zijn er geen kaarten meer te verkrijgen

Aanvang: 22:00 uur