Coole kinderactiviteiten tijdens de ZomerBieb


ACHTERHOEK – Kinderen kunnen ook komende week terecht bij ZomerBieb, het gevarieerde zomerprogramma van de Bibliotheek Oost-Achterhoek voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het volledige programma van de ZomerBieb staat op www.oostachterhoek.nl/ZomerBieb.

Op ’t puntje van je stoel in Winterswijk
Jonge kinderen vinden het fijn als ze worden voorgelezen. Het is gezellig, goed voor hun taalontwikkeling en het stimuleert hun fantasie. De ZomerBieb Winterswijk organiseert voor kinderen van 6 tot 10 jaar ‘Op ’t puntje van je stoel’. Alles draait om spannende verhalen. Die worden voorgelezen en de kinderen kunnen kiezen uit verschillende spellen. Deze activiteit is op woensdag 7 augustus van 10.00-11.30 uur. Deelname is gratis.

ZomerBieb in Neede en Lichtenvoorde
Tijdens de ZomerBieb staat op woensdag 7 augustus van 10.00 tot 11.30 uur in Neede het Superheldenspel op het programma, een leuke lees- en spelochtend. In de Bibliotheek Lichtenvoorde kunnen kinderen veel plezier beleven aan het ‘dwars-door-de-bibliotheek-boekenspel’ op donderdag 8 augustus van 10.00-11.30 uur. Beide activiteiten zijn gratis en voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Workshop vloggen in Ruurlo en Eibergen
De workshop ‘Vlog je favoriete boek’ is één van de vele activiteiten tijdens de ZomerBieb. Kinderen van 9 tot 12 jaar krijgen handige tips voor het maken van vlogs en gaan aan de slag met hun eigen boekenvlog. Deze workshop is op woensdag 7 augustus van 15.30 tot 17.30 uur bij de ZomerBieb Ruurlo en op vrijdag 9 augustus van 15.30 tot 17.30 uur bij de ZomerBieb Eibergen. Deelname kost € 2,50.


Bron: Bibliotheek Achterhoek Oost
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.