Feestelijke heropening Aldi Het Pand in Groenlo

GROENLO – Vrijdag 23 februari wordt, na een interne verbouwing, de Aldi-vestiging aan Het Pand in Groenlo feestelijk heropend.

Op openingsvrijdag krijgen de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staat de prijs genoemd, bijvoorbeeld een e-bookreader, een externe harde schijf of een tegoedbon ter waarde van € 250,-.

De enthousiaste filiaalleidster Mieke Boers: “Wat zijn wij trots op ons bedrijf. We gaan een prachtig, vernieuwd filiaal opstarten in Groenlo. Naast onze vaste food- en nonfood-producten hebben we iedere dag verse groenten en fruit en heerlijke ovengebakken broodjes”.

Klik voor meer informatie

Op de openingsdag wordt door middel van ‘live cooking’ diverse kleine gerechten vers bereid en kunnen deze gratis geproefd worden. In het weekend van de opening zijn er ook diverse proeverijen in de winkel.

De nieuwe winkel aan Het Pand 2 beschikt over bijna 90 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op donderdag en vrijdag open van 08.00 tot 21.00 uur. Op zondag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur.