Geef Lichtenvoorde kleur!

LICHTENVOORDE – “Heb jij ideeën over de toekomst van Lichtenvoorde? Of een goed initiatief om Lichtenvoorde te laten bruisen?” Deze oproep doet de gemeente Oost Gelre aan haar inwoners. Vanaf deze week kan iedereen daarvoor terecht op www.geeflichtenvoordekleur.nl. Ook verspreid de gemeente deze week een kaart die inwoners kunnen insturen of inleveren bij de balie van het gemeentehuis. Daarnaast wordt de actie onder de aandacht gebracht tijdens het Bloemencorso op 13 september.

De campagne vormt de start van het programma Keisterk Lichtenvoorde, een brede visie voor de ontwikkeling van Lichtenvoorde in de komende jaren. Door middel van de optie die de website geeft om te stemmen, bepaalt Lichtenvoorde zelf welke ideeën meegaan in de visie. Uiteraard kunnen inwoners ook reageren op de ideeën die zijn ingediend.

Klik voor meer informatie

Waar mag het over gaan?!
De gemeente is blij met alle ideeën over Lichtenvoorde! Die kunnen bijvoorbeeld gaan over gastvrijheid, gezelligheid, voorzieningen, groen, kernwinkelgebied, eigentijds, wonen en werken, ondernemerschap, zorg voor elkaar, verenigingsleven, evenementen, toerisme, ontmoeten, innovatie, promotie, bereikbaarheid en uitstraling.

Oproep: laat van je horen!
“Heb je een band met Lichtenvoorde, bijvoorbeeld als bewoner, ondernemer, consument of recreant, laat dan van je horen!” Dat is de oproep van de gemeente om te doen: ideeën, dromen of ambities voor Lichtenvoorde delen. Reageren op www.geeflichtenvoordekleur.nl kan tot 1 oktober.