Foto: |

Gratis online workshop ‘Maak je eigen pixelpuzzel’ bij BIEBlab Kunstwijs

Deel dit bericht

Op woensdag 17 en woensdag 24 februari organiseert BIEBlab Kunstwijs twee gratis online workshops. Deze interactieve workshop staat in het teken van het maken van een pixelpuzzel. Momenteel is het niet mogelijk om de BIEBlab-bijeenkomsten te laten plaatsvinden in onze vestigingen Ruurlo, Eibergen en Lichtenvoorde, maar online deelnemen kan dus wel. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert het BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

De online aanmelden kan via (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab). Deelnamekosten: gratis. Wees er snel bij, want er is plek voor 10 deelnemers per bijeenkomst.

Maak je eigen pixelpuzzel
Vind je het leuk om te puzzelen en om creatief bezig te zijn? Dan is deze workshop waarbij je op papier zelf een eigen pixeltekening gaat omzetten in een soort puzzel die je aan een ander kunt geven of sturen vast iets voor jou!
Lukt het de ontvanger om met jouw “aanwijzingen” de afbeelding tevoorschijn te “toveren”?

Samenwerking Bibliotheek en ‘Muziek en Kunstwijs’
Twee keer per maand worden er in drie vestigingen activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand en in Lichtenvoorde op de tweede en vierde donderdag van de maand. De ene keer verzorgt ‘Muziek en Kunstwijs’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag. Natuurlijk houden we ons bij deze activiteit aan de voorschriften v.w.b. het voorkomen van de verspreiding van Corona.