Grolse Kermismunt ook te gebruiken bij Taste, Green Light District en Streets


GROENLO – Rockcafé Taste, het Green Light District en Wijnbar-Brasserie Streets gaan de oranje munt van de Grolse Kermis accepteren. “Wij willen graag dat de Grolse bevolking een leuk feest kan vieren,” vertelt Marion van Wijk van Rockcafé Taste. “Ik snap heel goed dat de Grolse Kermis niet van plan is om alle 13 munten van andere horecagelegenheden in Groenlo te accepteren. Dat hoeft ook niet. Ik ben blij dat we met de Grolse Kermis een afspraak hebben kunnen maken om hun munt hier wel te gebruiken. Het wordt dit weekend een gezellig feest overal in Groenlo met voor iedereen wat wils.” En terwijl Marion van Wijk wijst op de Grolse Kermis poster die bij Taste achter het raam hangt vult ze aan: “Laten we samenwerken daar waar we kunnen.”

Ook Hennie Borcking geeft namens de organisatie van het Green Light District aan dat goede harmonie belangrijk is en een leuk feest voor de Grolse Bevolking voorop staat. Daarom heeft ook het Green Light District ervoor gekozen om de Grolse Kermis munt te accepteren.

De Grolse kermis wordt gehouden op 15, 16 en 17 augustus.

Grolse Kermis voorzitter Marcel Oldenkotte overhandigd symbolisch de kermismunten aan Taste


2 gedachten over “Grolse Kermismunt ook te gebruiken bij Taste, Green Light District en Streets”

  1. Ben dan toch benieuwd wie zo heeft tegengestribbeld om de kermismunten te accepteren. Lijkt me dat we de in dit verhaal genoemde ondernemers kunnen wegstrepen als dwarsliggers. U mag daarna zelf conclusies m.b.t. de kruideniers die nog steeds niet meedoen. En ik heb wel een vermoeden …

  2. Kijk! Goed nieuws, het kan wel….duurt altijd even. Heel belangrijk voor de kermis en voor onze gasten van buiten Grolle! Eenheid. Hopelijk volgt de rest ook nog. Heel veel plezier allen!

Reacties zijn gesloten.