Hersenstichting zoekt collectanten

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.

Wilt u hier graag uw steentje aan bijdragen en bent u een paar uur beschikbaar in de week van 30 januari – 6 februari 2017? Dan is de vacature collectant wellicht iets voor u.

Voor de jaarlijkse collecte zijn wij op zoek naar extra collectanten.  Van de collectant wordt gevraagd om een uurtje of twee in de collecteweek in eigen wijk of buurt te collecteren. U bepaalt zelf hoeveel avonden (of dagen) u gaat collecteren. Eén avond, twee avonden, of meer: wij zijn blij met elk uur dat u zich inzet voor de Hersenstichting.  Een klein gebaar met een groot effect!

Voor meer informatie of direct aanmelden kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl  Tijdens kantooruren kunt u ook bellen tel. 070 – 360 48 16