Inter Nos wijd zingend bankje in


GROENLO – Nabij de Lindeboom, die nu een plekje heeft gekregen op het terrein van de Muziekoepel, heeft Mannenzangvereniging Inter Nos zondag 7 mei het nieuwe bankje al zingend ingewijd. Dit bankje staat naast de Lindeboom

Inter Nos bestaat al zeventig jaar en heeft vorig jaar tijdens het jubileum jaar de bank geschonken aan de Groenlose gemeenschap. De bank is op 8 december 2016 door een aantal leden van “Inter Nos” geplaatst.

De Lindeboom is bij het 40-jarig bestaan van Mannenzangvereniging Inter Nos (30 jaar geleden) geschonken aan de Groenlose gemeenschap. Deze boom is toentertijd geplaatst achter het Hamelandgebouw aan de Wheme. Daar het Hamelandgebouw verbouwd wordt tot cultureel centrum moest de boom plaats maken voor nieuwbouw.

In februari 2016 is de boom verplaatst naar de nieuwe locatie bij de muziekkoepel.

Jaarconcert
Vanaf half drie zondagmiddag werd door mannenzangvereniging Inter Nos het jaarconcert in City Lido gegeven. Natuurlijk stonden de heren op het podium met een veelzijdig repertoire, maar ook een schitterend optreden van gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde. Ook Simone Ewouds was te gast en zong enkele nummers met de mannen van Inter Nos.

Inter Nos staat onder leiding dirigente Esther van der Heijden.

Tevens werden deze middag vier jubilarissen gehuldigd: Freddy Vrijdag (40 jaar lid), Cor Ewouds (50 jaar), Alfons Stansnieder (25 jaar) en Bennie Geerdinck (40 jaar).