Koopplein Oost Gelre neemt de Kooppleinen Aalten en Winterswijk over


OOST GELRE – Na 3 jaar actief te zijn met Koopplein.nl in de gemeente Oost Gelre, heeft eigenaar Rutger Addink per 1 januari 2016 de Kooppleinen in de gemeenten Aalten en Winterswijk overgenomen. Met deze gratis lokale online marktplaatsen (alles dat er op staat is in de eigen gemeente aanwezig) geeft Rutger verder invulling aan zijn visie voor zijn bedrijven: “Bijdragen aan betere lokale en regionale economie in de Achterhoek.”

“Door lokale handel te bevorderen, blijft geld in de regio circuleren en wordt dus lokaal/regionaal opnieuw besteed, bijvoorbeeld bij de lokale detailhandel.”, aldus Rutger. In de gemeente Oost Gelre draait hij met Koopplein.nl inmiddels bijna 3 jaar met succes met +/- 13.000 tot 18.000 bezoekers per maand. In die jaren heeft hij ook nauw samengewerkt met zijn collega in Aalten en Winterswijk, Bert Kamphorst. Eind 2015 heeft Bert aan Rutger aangegeven geen tijd meer te hebben voor Koopplein vanwege andere werkzaamheden. Dat was aanleiding voor Rutger om zijn werkgebied verder uit te breiden richting Aalten en Winterswijk.

Als onderdeel van een landelijk concept is Rutger franchise-ondernemer. De 3 lokale online kooppleinen in de Oost Achterhoek bedienen de ruim 85.000 inwoners van deze 3 gemeenten met veilige lokale/regionale online handel van 2e hands (maar ook nieuwe) spullen, goederen en diensten. “Voor de particulier is en blijft adverteren bij ons altijd gratis!”, zo garandeert de kersverse eigenaar.

Meer informatie is te vinden op de website van Koopplein: www.koopplein.nl