Leerlingen organiseren Marianum On Stage

GROENLO – Op 15 april aanstaande zullen ruim 60 leerlingen van Marianum een enorm spektakel neerzetten. Iedereen is van harte welkom op 15 april vanaf 19.00 uur in De Bron te Groenlo. De show begint om 19.30 uur. Het wordt een afwisselende avond met onder andere muziek, dans en een special act!

Door Karleen Oonk

Sinds december zijn de leerlingen, onder leiding van Zoë Soer, druk bezig met het organiseren van de show, want daar komt veel bij kijken. De organisatie moet onder andere zorgen voor een ruimte om de show te laten plaatsvinden, geluids- en lichtinstallaties huren en ervoor zorgen dat de avond zelf op rolletjes zal lopen. Daarbij moeten de kosten natuurlijk zo laag mogelijk blijven. Gelukkig sprong cultureel centrum de Bron te hulp door ons hun locatie aan te bieden. Naast de organisatie is er een ontwerpcrew om  de tickets, de posters, de zaal- en podiumaankleding te verzorgen.

Marianum On Stage is een schoolbreed project buiten het curriculum om. De artiesten zijn leerlingen van de eerste tot en met de zesde klas, maar daarnaast doet ook een deel van het personeel van Marianum mee.  De repetities zijn in volle gang. Elke act heeft een eigen coach die tips en tops geeft tijdens de repetitie. Het is een supergezellige en enthousiaste groep artiesten die staan te springen om op 15 april een geweldige show neer te zetten.

De prijzen van de tickets zijn laag gehouden om iedereen een leuke show te kunnen bezorgen. Voor € 2,00 heeft u een bijzondere, onvergetelijke avond! Tickets zijn te koop bij de Bruna te Groenlo, Meneer Kees en Primera te Lichtenvoorde en Marianum te Groenlo.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Marianum On Stage en vragen kunnen gemaild worden naar marianumonstage@gmail.com.