Loco eten en drinken uitgeroepen tot gezelligste terras van Oost Gelre!

LIEVELDE – De verkiezing gezelligste terras van Oost Gelre, georganiseerd door de landelijke organisatie gezelligsteterras.nl heeft als winnaar Loco eten en drinken uit Lievelde opgeleverd.

Met een 4 tal genomineerden waaronder Loco eten en drinken Lievelde, Cafe Restaurant Beneman Vragender, Markt 5 Lichtenvoorde en Markant Lichtenvoorde is Loco met stip als winnaar uit de bus gekomen met de meeste stemmen en de hoogste waarderingscijfers.

Rik Groothuis en Tim Peters zijn dan ook erg blij en dankbaar met deze publieksprijs. “Dit betekent dat we echt gewaardeerd worden door onze gasten en daar doe je het uiteindelijk ook voor”, aldus Tim. “We zijn nog geen jaar bezig en dan al zo’n hoofdprijs in de wacht slepen, dat geeft ons hele team een erg goed gevoel”. “Het feit dat het publiek kiest uit de genomineerden maakt dat dit een prijs is waar we met recht trots op zijn”, vervolgd Rik.

“Uiteraard is dit een mooi signaal vanuit de markt, we gaan er dan ook met ons allen voor om de kwaliteit en sfeer te bewaken en waar mogelijk nog meer te verbeteren.” Met de slogan ‘Mooie momenten verdienen een bijzondere plek, beleef ’t bij Loco’ slaat dit dynamische horecabedrijf dan ook de spijker op z’n kop. Na een ingrijpende verbouwing is de sfeer dan ook bijzonder te noemen. Tot in het kleinste detail is zowel het interieur als terras aangepast aan de eisen van deze tijd. Met een heel eigen, en authentieke sfeer appelleert Loco aan het ‘feeling good’ principe waarbij een totaalbeleving centraal staat.

Tim:”We vinden het erg belangrijk dat onze gasten zich welkom en lekker voelen. Het totaalplaatje moet kloppen. Ons team straalt dat ook uit en is zich daar bewust van. Onze job is dat onze gasten een toptijd hebben bij ons, in een bijzondere ambiance met heerlijke gerechten en o.a. uitstekende wijnen en bieren.”

Rik: “Hoewel ons terras een heel eigen karakter heeft, sluit het toch erg goed aan bij de rest. We hadden een mix van een beach-club sfeer in combinatie met de authentieke uitstraling van onze veranda voor ogen, en dat is uiteindelijk goed gelukt”.

Voor de totale uitslagen, zie www.gezelligsteterras.nl