Marianum On Stage in een nieuw jasje


GROENLO/LICHTENVOORDE – Na het grote succes van Marianum On Stage in april 2016, zijn we al weer druk bezig met het organiseren van een nieuwe versie. Met veel van dezelfde maar ook een aantal nieuwe, ambitieuze organisatieleden stoppen we het concept Marianum On Stage in een nieuw jasje.

Dit jaar wordt het niet meer vanuit het Marianum georganiseerd, maar als zelfstandig evenement. Dit alles gaat in samenwerking met Tonnie Zieverink van Cultureel Centrum de Bron. De audities, repetities en de voorstelling zelf zullen in de Bron plaatsvinden. Marianum On Stage wordt omgedoopt tot PodiuM, waarin de hoofdletter ‘M’ duidt op het Marianum en op de Mattelier (de toekomstige locatie van het Cultureel Centrum in de binnenstad van Groenlo). PodiuM zal niet alleen bestaan uit muzikale acts, maar ook uit bijvoorbeeld dansacts en misschien zelfs cabaret.  De eerste editie van PodiuM zal plaatsvinden op 1 juli 2017 in de Bron te Groenlo. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Aan deze show mogen zowel leerlingen als oud-leerlingen meedoen, maar ook docenten van het Marianum. Talenten van buiten het Marianum zijn ook welkom! We nodigen jullie uit om je in te schrijven voor de audities op infopodium.weebly.com en we hopen jullie te zien tijdens de audities op 1 en 2 oktober 2016.
Inschrijven kan tot en met 17 september 2016. Tevens is op deze website meer informatie over het concept zelf, de organisatie en de artiesten te vinden. Daarnaast maken we hier ook onze sponsoren bekend en plaatsen we vacatures.

Om auditie te kunnen doen, hoef je niet een complete band te zijn. Kun je goed zingen, dansen, goochelen, presenteren en ga zo maar door, schrijf je dan in via onze site. Vragen of opmerkingen kunnen worden doorgegeven via ons contactformulier op de website of via infopodium1@gmail.com.