Meifeest in Zwolle

ZWOLLE/GROENLO – In Zwolle (bij Groenlo) wordt op 20, 21 en 22 mei het Zwolse Meifeest gehouden. Dit Feest wordt gevierd op evenemententerrein “t Strootman” aan de Meddoseweg te Zwolle.

Vrijdagavond starten we als vanouds met het volleybaltoernooi en aansluitend een super gezellige feestavond! Zaterdag beginnen we met de spelshow “Wie is de beste?” en zal er voor de peuters en kleuters passend vermaak zijn in de kleine feesttent op het feestterrein.

Zondagmiddag zal er voor de jeugd een Megastormbaan op het feestterrein worden opgebouwd waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. In de grote feesttent spelen we het nieuwe spel “De Vrouwleu tegen de Kearls” In de kleine feesttent is in overleg met de ouderensoos speciaal gereserveerd voor een bingo-middag.

Net als afgelopen jaar kan er Zaterdag en zondag kan er gratis gebruik worden gemaakt van de draaimolen, luchtkussens, zandbak en pannakooi.

Vrijdagavond 20 mei
Het weekend start om 19:00 uur met het volleybaltoernooi. Jaar op jaar zien we het aantal deelnemers aan het toernooi groeien. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Afgelopen jaar was team Mix het beste van allen. We zijn benieuwd wie dit jaar de rest van het veld zal slaan.
Vanaf 21:00 uur zal het feest losbarsten in de grote feesttent. De muziek wordt verzorgd door: ‘THE DISCO KINGS!’

Zaterdagmiddag 21 mei
De zaterdag staat in het teken van de jeugd. We starten de middag om 13:00 uur met een leuke goochelshow verzorgd door “Goochelaar Tom Krooshof”. Gelijktijdig zal in de grote feesttent worden gestart met de spelshow “Wie is de beste?”. De deelnemers worden uiteraard aangemoedigd door familie, vrienden en bekenden. Dit staat garant voor een goed gevulde en gezellige feesttent.

Zaterdagavond 21 mei
Uitgaansavond bij uitstek dus vanavond moet je op ‘t Strootman zijn! Spreek rond 21:00 uur af met vrienden en bekenden op het Meifeest van Zwolle om gezellig bij te kletsen, te dansen en te genieten van de band: ‘Premium!’
Waar Premium binnenkomst ontstaat plezier! Zes creatieve energieke Achterhoekse kerels die enthousiasme, strakke covers en interactie met het publiek in een juiste dosis combineren. Het dak gaat eraf!

Zondag 22 mei
Zondags wordt u vanaf 13:00 uur ontvangen met koffie en cake in de grote feesttent. De middag zal worden voortgezet met de bingo-middag en de nieuwe spelshow “De Vrouwleu tegen de Kearls”
Later op de middag zal het Meifeest 2016 worden afgesloten met een feest in de grote tent. De muzikale invulling zal worden verzorgd door “DIT-IST”! Wederom een band uit de Achterhoek met een zeer breed programma. Voor elk wat wils!
Kom allemaal gezellig napraten, dansen en een glas heffen op een fantastisch meifeest!!

Meer info check www.facebook.com/FvZwolle