De mooiste morgen van de Grolse carnaval…

GROENLO – ‘De Rosenmontag Grolse Morgen, een feest voor jong en oud!’ ‘Wat een gezelligheid, een ochtend tijdens het carnaval die ik nooit meer wil missen’ en: ‘Wauw….. wat is die Christof toch een rasartiest. Dit is nu al het hoogtepunt van de carnaval!!’

Dit zijn maar enkele voorbeelden van reacties die Grolse carnavalsvierders gaven nadat ze vorig jaar de Rosenmontag Grolse Morgen bij City Lido hadden bezocht, aldus een tevreden Bjorn Koldeweij, erelid van de commissie Rosenmontag Grolse Morgen. “En”, vult hij meteen aan: “Dit jaar wordt alleen maar nog leuker, nog gezelliger en nog verrassender.”

In de editie van 2015 gingen ruim 800 carnavalsvierders helemaal los op de lekkere nummers en stampende carnavalsbeats van DJ Guus, de man die draait met consumptie. Ook de onnavolgbare muzikale performance van Christof Elsinghorst en Bjorn Koldewey, het optreden van de Dansmarietjes en de Legendarische Spelshow waren hoogtepunten op de Rosenmontag Grolse Morgen van vorig jaar.

“Dit jaar bouwen we verder op het succes van 2015. En ja, ook adjudant Christof zal weer acte de préséance geven. De succesvolle acts en uiteraard de prijsuitreiking om stipt 11.00 uur houden we erin, maar ook nieuwe en verrassende acts zullen aan het programma worden toegevoegd”, vertelt Koldeweij. “We willen alle Grolse carnavalsgekken een prachtige ochtend bezorgen.”

Rosenmontag beginnen bij City Lido belooft ook in dit carnavalsjaar weer een absoluut hoogtepunt van je carnaval te worden. Dus beste carnavalsvierders: hoezo is tien uur te vroeg? En waarom is de maandagmorgen alleen bedoeld voor deelnemers van de optocht? Allemaal onzin, de Rosenmotag Grolse Morgen is voor alle Carnavalsvierders. Geen smoesjes kortom: zet die wekker, poets je tanden, stap in je stinkende klof en kom om 10.00 uur naar City Lido.