Munten overal in te wisselen tijdens Slag om Grolle


GROENLO – Tijdens de Slag om Grolle, die wordt gehouden op 23, 24 en 25 oktober, kan de bezoeker overal betalen met de zelfde munt. Dit in tegenstelling tot berichtgeving in eerdere edities van een plaatselijke krant. Bij alle horeca (zowel binnen als buiten) kan worden betaald met de speciale Slag om Grolle munten. De munten zijn te koop bij diverse verkooppunten verspreid door de stad.

Burgemeester Annette Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre is tevreden: “We hebben samen geïnvesteerd in de samenwerking tussen de organisatie en de horeca. Ik ben er trots op dat iedereen nu meedoet en er gezamenlijk een fantastisch evenement van maakt. Dat is ook goed voor de duidelijkheid bij de mensen die in Groenlo te gast zijn. Zo blijkt maar weer: Bi’j God en in Grolle is alles meugelijk!”

“De organisatie heeft hard gewerkt. Er ligt een mooi en gevarieerd programma voor zowel jong als oud. Daarnaast vind ik het geweldig hoe het evenement in Groenlo wordt gedragen. De inzet vanuit de bevolking is groot: er zijn bijvoorbeeld 17e-eeuwse kleding gemaakt, de straten worden in stijl gebracht en ondernemers komen met passende acties en arrangementen. De bezoekers zullen ogen en oren tekort komen”, vervolgde de Burgemeester Bronsvoort