Muziekvereniging Groenlo naar de volgende ronde!

GROENLO – Muziekvereniging Groenlo (MVG) heeft een aanvraag ingediend bij het ‘Verzilver je idee prijs’ van het VSB Fonds om geld binnen te halen om het ‘Welgelegen Grachtconcert’ te realiseren. De eerste ronde waarbij iedere deelnemer zo veel mogelijk stemmen moest zien binnen te halen heeft MVG overleefd. Nu op naar de volgende ronde waarbij wederom gestemd kan worden en het idee verder toegelicht moet worden.

Het plan wat ruim een jaar geleden ontstaan is, begint steeds meer vorm te krijgen. De medewerkers van Welgelegen Stadscafé & Boothuis en de Muziekvereniging zijn enthousiast. Het Welgelegen Grachtconcert met een podium op de gracht met medewerking van het A-orkest, Shuffle Percussion Group, Boh Foi Toch en een regionaal koor zal een feestelijke topavond met feest en muziek voor iedereen worden. Dit alles staat gepland in het weekend van 4-5 juni 2016.

Klik voor meer informatie

Doordat dit concert de nodige kosten met zich mee brengt schreef Muziekvereniging Groenlo het ‘Verzilver je idee’ van het VSB fonds aan voor een financiële bijdrage. Tijdens de afgelopen periode van 9 t/m 16 september kon iedereen stemmen op het beste ingezonden idee. De muziekvereniging heeft in de eerste ronde veel stemmen binnen gekregen en ook de jury van VSB is enthousiast over het grachtconcert. Hierdoor is Muziekvereniging Groenlo door naar de volgende ronde. Tijdens deze ronde kan er weer gestemd worden t/m 4 oktober. Op 2 november zal een delegatie van MVG naar het Spoorwegmuseum gaan waarbij ze te horen krijgen of ze het bedrag van €2.500,- daadwerkelijk gewonnen hebben.

Heeft u nog niet gestemd? Wilt u dit dat dan alsnog doen via www.vsbverzilverjeidee.nl/ideeen/grachtenconcert-groenlo