Feestje met folkband Air Laut op Kasteel Hackfort

VORDEN – Geniet in deze herfstmaand van de warme klanken van Air Laut in het sfeervolle Kasteel Hackfort in Vorden. Op zaterdagavond 17 oktober laat deze enthousiaste folkgroep diverse muziekstijlen de revue passeren. De band treedt vol trots op met nieuwe zangeres, Tabitha Bolwijn, ook te horen op de nieuwe cd. Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Voor leden van Natuurmonumenten is de entree € 10,00 voor het concert; voor niet leden € 15,00. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Eigen muziekstijl
De zeskoppige folkband Air Laut brengt een avond vol gitaarballads, melancholische en instrumentale nummers. De muziekstijl is een mix van West-Europese folk, rock, jazz, klassiek, krontjong en bluegrass. De folkgroep treedt op met de nieuwe zangeres Tabitha Bolwijn. De muziek is ook te horen op de nieuwe cd, voornamelijk bestaande uit eigen werk met hier en daar een stukje ‘trad’ er doorheen. Het geluid van Air Laut zal in de stijlvolle Van Westerholtzaal van het middeleeuwse Kasteel Hackfort prachtig tot zijn recht komen.

Bijzonder cultuur erfgoed
Natuurmonumenten beschermt en onderhoudt sinds haar oprichting in 1905 al cultuurhistorie. Dit is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 1700 objecten, waarvan 60 buitenplaatsen, 15 forten en 20 molens. Kasteel Hackfort maakt onderdeel uit van landgoed Hackfort, in bezit van Natuurmonumenten. Om iedereen mee te laten genieten van het bijzondere erfgoed worden regelmatig culturele activiteiten georganiseerd in het kasteel.

hak