Nieuwe naam en uitstraling drukkerij Maarse.

EIBERGEN – Al 38 jaar is Drukkerij Maarse een begrip in de Achterhoek. Fabian Maarse, die het bedrijf runt, gaat verder onder de naam Maarse Drukwerk. De nieuwe naam legt meer de nadruk op wat we doen. “Ik vond het tijd om het bedrijf een nieuwe uitstraling te geven. We zijn in de jaren gegroeid naar een hypermodern bedrijf, dat uitstekend drukwerk levert met een snelle levertijd voor een concurrerende prijs. Meedenken met de klant en ervan uitgaan dat álles kan, daar gaan we voor. Dat wordt blijkbaar gewaardeerd want onze klantenkring groeit nog steeds. Zeker omdat we de laatste jaren hebben geïnvesteerd in de modernste druk- en digitale-technieken”, aldus Fabian.

Totaalpakket
“Je moet als drukker een totaalpakket kunnen aanbieden in grote en kleine oplages. Ook maken we speciaal- en grootformaat drukwerk zoals reclame banners.”

Maarse Drukwerk is sinds de oprichting in 1976 gevestigd in Eibergen en sinds 13 jaar op de locatie aan de Kiefteweg 12. Op het indrukwekkende bedrijfspand prijkt het nieuwe logo. Krachtig en duidelijk met een verwijzing naar de ‘Q’ van Quality.

Fabian: “We zijn klaar voor de toekomst om gewoon weer te doen wat we beloven.” Nieuwsgierig? Kijk op www.maarsedrukwerk.nl”

Dit bericht is 442x gezien