Nominatie ‘Fieldmanager of the Year’ voor Expert Natuurgras van Hacron Groen uit Lievelde

LIEVELDE – Het vakblad Fieldmanager organiseert dit jaar voor de zevende keer op rij de verkiezing van de Fieldmanager of the Year. Een deskundige jury gaat op zoek naar de beste sportveldbeheerder van Nederland. Evert Bussink, één van de Experts Natuurgras en regio uitvoerders bij Hacron Groen B.V. is genomineerd.

De kandidaten worden beoordeeld met betrekking tot hun vakmanschap, visie, niveau, organisatorisch talent en de omgang met de diverse belanghebbenden. Als regio uitvoerder bij Hacron Groen is Evert mede verantwoordelijk voor het sportveldbeheer en -onderhoud van meer dan 250 natuurlijke sportvelden in de Achterhoek.

Bussink: “Uiteraard vind ik het een hele eer om bij de laatste vier kandidaten te horen, het is geweldig als je passie, vakmanschap en inzet op deze wijze beloond worden. Een goed sportveldbeheer is van groot belang, dat blijkt ook maar weer uit de discussie die nu oplaait over de mogelijke gezondheidsrisico’s bij het voetballen op kunstgras.”

De titel wordt toegekend tijdens het Nationaal Sportvelden Congres. Dit evenement vindt plaats op 1 december aanstaande bij de KNVB in Zeist.