Gitti Burema rector van Scholengemeenschap Marianum

OOST GELRE/HENGELO – Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw drs. Gitti Burema-Bekhuis MME benoemd tot rector van Scholengemeenschap Marianum te Groenlo/Lichtenvoorde. De benoeming gaat in per 1 april 2017.

De 54-jarige mevrouw Burema-Bekhuis is woonachtig in Goor, is getrouwd en heeft drie kinderen. Zij volgt de heer J. Put op, die besloten heeft per 1 april 2017 van de levensloopregeling gebruik te maken en aansluitend met pensioen te gaan.

Mevrouw Burema-Bekhuis begon haar loopbaan bij Carmel in 1987 als docente aardrijkskunde. De afgelopen jaren heeft zij diverse functies vervuld binnen Carmel. Zij was onder meer betrokken bij diverse projecten, was inhoudelijk portefeuillehouder en gaf als teamleider bij Twents Carmel College in Oldenzaal leiding en sturing aan diverse onderwijsontwikkelingen. Sinds 2015 is zij reeds lid van de directie van Scholengemeenschap Marianum, waar ze verantwoordelijk is voor het primaire proces.

Het College van Bestuur ziet in mevrouw Burema een uitstekend opvolger van de heer Put, en wenst haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.