Proef de sfeer en de kwaliteit bij Inter Nos

GROENLO – Zaterdag 30 januari 2016 houdt de mannenzangvereniging Inter Nos een open zangmiddag. Alle mannen uit Groenlo en omgeving worden uitgenodigd een kijkje te komen nemen, de sfeer te proeven en de kwaliteit van het koor te beoordelen. De middag begint op 14.30 uur en de koffie staat klaar. Uw komst is volledig vrijblijvend.

De leden van Inter Nos willen graag laten zien hoe enthousiast zij in hun koor met elkaar en de muziek omgaan. Wij hopen dat belangstellenden, die dit lezen en mogelijk nog twijfelen, in ieder geval op 30 januari een kijkje komen nemen. Alle te stellen vragen zullen worden beantwoord.

Inter Nos, dat momenteel 58 actieve leden telt en dit jaar tevens het 70-jarig jubileum viert, houdt haar wekelijkse repetitieavond op donderdag in City Lido.

Inter Nos is een zangkoor met een breed repertoire, variërend van (licht) klassiek tot modern. Het koor staat onder leiding van dirigent Esther van der Heijden. Zij is hoog opgeleid en heeft een vakkundige benadering met betrekking tot zuiverheid en dynamiek. De nieuwe dirigent is bereid gratis zanglessen te geven aan nieuwe leden. Een ieder is welkom, maar de meeste behoefte is aan eerste en tweede tenoren.