Speelgoedinzameling bij Albert Heijn


GROENLO – Albert Heijn Wallerbosch organiseert ook dit jaar weer een speelgoedinzameling
Actie ‘Doe Goed Met Speelgoed’ voor Vincentius Vereniging in Groenlo.

Voor het vierde jaar op rij zet Albert Heijn Wallerbosch zich in voor kinderen voor wie het maken van verlanglijstjes minder vanzelfsprekend is. Van maandag 11 november tot en 24 november zamelen de klanten en medewerkers van de supermarkt speelgoed in. Aan de actie ‘Doe Goed Met Speelgoed’ doen landelijk bijna 600 supermarkten van Albert Heijn mee.

Voor de actie kunnen klanten één mooi en intact stuk speelgoed inleveren in de winkel. Al het speelgoed gaat naar de Vincentius Vereniging. Daar wordt het speelgoed herverdeeld, in aanloop naar pakjesavond. Zo krijgt het ingezamelde speelgoed een nieuwe bestemming in de buurt en kunnen veel kinderen alsnog blij worden gemaakt met een cadeautje.

Ondernemer Bas Wallerbosch is enthousiast over de actie ‘Doe Goed Met Speelgoed’: “Sinterklaas blijft een speciaal feest. En we vinden dat het een feest voor iedereen moet zijn. Daarom zamelen we ook dit jaar weer speelgoed in zodat we kinderen die het echt nodig hebben een steuntje in de rug kunnen geven. We weten dat veel speelgoed ook later in december nog goed terecht komt, heel mooi dat er mede door onze klanten zo veel kindjes blij verrast zullen zijn.”

 

 


Bron: Streekgids.nl
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.