Stadswandeling tijdens Slag om Grolle

GROENLO – Tijdens de Slag om Grolle, het weekend van 23, 24 en 25 oktober, kan er onder leiding van prins Frederik Hendrik een wandeling gemaakt worden door de vestingstad Groenlo. Groenlo gaat in dit weekend terug in de tijd, naar het jaar 1627, toen Frederik Hendrik Grolle tijdens de Tachtigjarige Oorlog heroverde op de Spanjaarden.

De stadswandeling wordt tijdens de Slag om Grolle elke dag aangeboden:
vrijdag 23 oktober om 11:00 uur, zaterdag 24 en zondag 25 oktober om 13:00 uur.
Startpunt is de VVV aan de Kevelderstraat te Groenlo. Hier zal prins Frederik Hendrik je in hoogsteigen persoon verwelkomen.

De VVV is tijdens de Slag om Grolle open van 9:30 tot 17:00 uur. Bij ons kun je terecht voor toeristische informatie over de gemeente en de regio, fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, cadeaukaarten, Grolsch-artikelen en Grolse want-artikelen.

Voor meer informatie: 0544-461247 /info@vvvgroenlo.nl/www.vvvoostgelre.nl.
Je kunt ons ook vinden op Facebook: www.facebook.com/vvvoostgelregroenlolichtenvoorde.



Een gedachte over “Stadswandeling tijdens Slag om Grolle”

  1. Het is pas een feest als heel Groenlo wordt uitgenodigd en niet de helft in 1627 ging het om protestant en katholiek nu om binnen en buiten de gracht via subsidies kan dit evenement plaatsvinden daar betaald heel Groenlo aan mee voor een volgende editie,steek de koppen bij elkaar en maak bespreekbaar wat nu onbespreekbaar lijkt en het feest wordt nog grootser, mooier,drukker,en iedereen blij.i

Reacties zijn gesloten.