Wedstrijdverslag vv Grol heren 1


Dat we wederom een wedstrijdje hadden verloren was nog niet het ergste deze donderdagavond, maar over de manier waarop zal nog lang over nagepraat worden. We waren, op Randy na (nog altijd geblesseerd) compleet. We troffen donderdag eindelijk een tegenstander die ons normaliter goed ligt. We schoten uit de startblokken en kwamen direct 4, 5 punten voor. Maar rond de 15 punten zakte de organisatie bij Grol als een kaartenhuis in elkaar en vanaf 16-15 gaven we de set met 25-18 weg aan Vollverijs. Een beetje verbouwereerd en ontdaan zochten de mannen van Grol naar antwoorden, die leken ze begin 2e set te hebben gevonden en Grol ging weer als een speer. Weer 4 á 5 punten voorsprong, maar weer zakte het in het 2e deel van de set in elkaar.

4-0 (25-18 / 25-17 / 25-21 / 25-13)

Dan zullen we alles wel gehad hebben! Toch???? In de 3e set idem dito. We kwamen voor met 19-12 en er leek geen vuiltje aan de lucht, maar zo hard als we voor die 19 punten hadden gewerkt zo simpel gaven we er 10 op rij weg, waarnaar Vollverijs lachend de 3e set pakte met 25-21.

Grol was helemaal KO geslagen en Vollverijs speelde de wedstrijd in de 4e set simpel uit.

Grol speelde fasen in de wedstrijd die een schoonheidsprijs verdienden, maar helaas ging het daarna een fase in die diep, heeeel diep door de ondergrens ging. Grol verliet uiteindelijk de Paasberg met het schaamrood op de kaken. Vollverijs wist ook niet echt wat er gebeurd was, maar waren duidelijk blij met de 5 punten.

Gelukkig even 3 weken niets, we kunnen dan weer keihard trainen en de kopjes weer dezelfde kant op zetten. Pas op zaterdag 7 november spelen wij weer thuis tegen Orion.