Sv Grol gooit deuren open tijdens ‘Open dag’


Bericht is aangepast

Zondag 18 september Opendag sv Grol, 12.00 – 14.00 uur

GROENLO – Bij Betaald Voetbal Organisaties is het elk jaar weer een uitje waar reikhalzend naar uitgekeken wordt; de Open Dag. In het amateurvoetbal niet gebruikelijk echter. Uitzonderingen daargelaten.  Zo ook bij sv Grol. “De Open Dag is een mooie manier om je te presenteren naar de buitenwereld toe, richting inwoners van Groenlo, maar ook naar ouders van jeugdleden en leden die zo’n dag een kijkje in de keuken en achter de schermen van het voetbalbedrijf sv Grol kunnen nemen.” Aan het woord Diana Nijland, voorzitster van de Werkgroep Open Dag sv Grol, met daarin vrijwilligers uit diverse geledingen. “We willen ons in de breedste zin van het woord presenteren.”

Toernooi voor G-teams

De werkgroep heeft zondag 18 september van 12.00 tot 14.00 uur een aantrekkelijk programma samengesteld om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Vanzelfsprekend met volop aan voetbal gerelateerde activiteiten voor de jeugd, waarbij ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn, zoals toegangskaarten voor thuiswedstrijden van De Graafschap. De spelletjes voor de jeugd zijn niet alleen leuk om aan deel te nemen door hen, maar ook als belangstellende leuk om naar te kijken. Zo ook naar het toernooi voor G-teams (jeugd) vanaf 12.00 uur, een voetbalspelletjescircuit voor de D-, E- en F-jeugd, en voor de A-, B- en C-jeugd een Pubquiz en voetballen op de Marveld Arena. Sportpark Den Elshof zal nog meer dan gebruikelijk in een regulier weekend het geval is, voetbal uitademen.  Aan de ‘Open dag’ wordt meegewerkt door de Supportersclub (verkoop Grol gadgets), Vrienden van de sv Grol, Sponsorcommissie, Bussinesclub sv Grol, de Beheergroep, Commissie opleiding en vorming, communicatie/PR, jeugdbestuur, Para Medische Begeleiding, de Woensdaggroep, kledingcommissie (verkoop kleding en presentatie kledinglijn), Internationaal Marveld Toernooi, Wissink D- en E-toernooi, bestuur senioren en hoofdbestuur. Ieder van hen presenteert zich deze dag op zijn eigen manier.  Deze zondag zullen alle gebouwen worden opengesteld en kunnen belangstellenden inzicht krijgen in de faciliteiten die sv Grol haar leden te bieden heeft. Denk hierbij aan de kleedkamers 1 tot en met 13, de verzorgingsruimte, vergaderruimtes, werk- en opslagruimtes en het archief. Voor de allerkleinsten bestaat de mogelijk zich uit te leven in spelletjes maar ook op het springkussen en in de pannakooi, of kan men zich laten schminken in blauw-witte kleuren, als aanmoediging voor Grol 1 en haar tegenstander ‘angst’ in te boezemen.

Nabeschouwing in Sportcafé
Heeft u een kijkje genomen in het binnenste van sv Grol, aansluitend kunt u getuige zijn van de tweede wedstrijd die Grol 1 zal spelen in de nieuwe competitie. Het vlaggenschip komt aanstaande zondag om 14.30 uur uit tegen Groessen. Grolleden hebben, zoals altijd bij thuiswedstrijden, gratis entree. Zondag geldt dat niet leden die voor 14.00 binnen zijn ook gratis entree hebben. Vanaf 14.00 uur wordt entree geheven. Na afloop van de wedstrijd zal Jeroen Burghout in het sportcafé een terugblik geven op de wedstrijd.

Foto: PR