Theater en muziek in Rockcafe Taste


GROENLO – Taste komt met ingelaste theatervoorstelling op 10 november en 12 november is er weer een Taste Live, dit keer met de band Trash Hombres.
Op donderdag 10 november heeft de muziekkroeg voor iedereen met een kaart voor Nico Dijkshoorn, en omdat Nico verzet werd, een verrassing! Een speciaal ingelaste voorstelling, om de teleurstelling dat de show van Nico van 30 oktober verzet moest worden naar 23 april 2017 goed te maken.

Op vertoon van de kaart van Nico Dijkshoorn (of de kaarten die nog bij ons liggen en gereserveerd en voldaan zijn) kunt u gratis, naar de voorstelling: Mitch Durbank met zijn show: Ontgoocheld (cabaret, goochelen)
(Voor mensen met geen kaart voor Nico Dijkshoorn is de entree € 5,00 en alleen kaarten aan de deur, er is geen voorverkoop. vol=vol)

Als kind droomde Mitch Durbank van een leven als goochelaar, maar zijn ouders zagen een leven met hoge hoeden en konijnen niet als een stabiele toekomst voor hun zoon. Nadat Mitch de 2e prijs won bij het Nederlands kampioenschap Goochelen mocht hij van zijn hobby zijn werk maken en trad hij vervolgens op in binnen- en buitenland. Tijdens zijn imposante carrière ontstond het idee om tijdens het goochelen het verhaal van zijn leven te vertellen. Een verhaal over kiezen tussen geluk of zekerheden. Mitch heeft uiteindelijk het geluk gevonden, dat is een zekerheid.

In deze show staat interactie met het publiek centraal. Deze boeiende act is een act die magie afwisselt met humor. zult Mitch leren kennen als een waar entertainer die op passende wijze weet te boeien en te verbazen.

Donderdag 10 november
Aanvang 21:00 uur

Zaterdag 12 november staat er weer een Taste Live op het programma, dit keer met de Rythm and Blues band Trash Hombres.

De band speelt een lekker dansbare mix van vette rhythm & blues en pittige rockabilly. De Trash Hombres aanpak geeft de liedjes een swingend en gedreven geluid. Het zorgvuldig gekozen repertoire bestaat uit oude, obscure en moderne covers die met nieuwe glans neergezet worden. Let’s get the party started!

Trash Hombres treedt sinds 2005 op in cafés en op festivals door heel Nederland, maar ook in België, Duitsland, Noorwegen en Zweden.
Met Willy op de contrabas en Pieter op drums heeft Trash Hombres een strak swingende ritmesectie. De krachtige zang en het smeuïge blues-harp-spel van Marc en de inventieve gitaarpartijen van Wil, die slag en solo combineert met Hammondachtige blazerspartijen (op gitaar dus!) maken van Trash Hombres een unieke band die je gezien en gehoord moet hebben!

Zaterdag 12 november
22:00 uur
Entree vrij