Drie bands bij Irish Pub Home


EIBERGEN – Irish Pub Home in Eibergen heeft in november drie bands als muzikale gasten. Op zaterdag 19 november vanaf 22.00 uur de band Let it happen, zondag 30 november vanaf 20.00 uur Luna Kiss, een band uit Groot-Britanië, en op zaterdag 26 november vanaf 22.00 uur de band Feestband Fantastisch.

Let it happen betreedt op 19 november het podium bij Home. Een vierkoppige band met eigen materiaal. Drummer Michel Florijn, bassist Berry Alberts, gitarist Lex Huijsman en zanger Alfred Kamstra hebben zich in de eerste helft van 2016 gericht op nieuw materiaal. Hierdoor zijn er flink wat nieuwe nummers toegevoegd aan het repertoire.

Luna Kiss is een viermans band uit Groot-Britanië met een pakkende combinatie tussen technische hoogstandjes en dramatische wendingen. De band weet de perfecte combinatie te maken tussen de mainstream pakkende lijntjes en muzikale verrassingen. De band heeft al op de benodigde festivals in de UK gestaan. Luna Kiss schrijft hun eigen muziek, volgens hun eigen regels.

Ter ere van het 2-jarig bestaan van Irish Pub Home zorgt Feestband Fantastisch op 26 november voor een echt verjaardagsfeest. Feestband Fantastisch is een feestband uit het oosten van Nederland, de Achterhoek. Het repertoire bestaat uit nummers van The Rolling Stones tot aan Normaal. De nummers staan stuk voor stuk garant voor feest en het meezinggehalte is daardoor zeer hoog.

Irish Pub Home vraagt geen entree. Voor meer informatie over openingstijden, biografieën van de bands of andere komende evenementen, bekijk de facebookpagina of bezoek de website www.irishpubhome.nl.