Wereldkampioen Anja Groot te gast bij de Groenlose Hengelsport Vereniging.

GROENLO – Op zaterdag 16 Januari 2016 is niemand minder dan Anja Groot te gast op de Nieuwjaarsreceptie bij onze Groenlose Hengelsport Vereniging. Het verzoek hiertoe werd tijdens het open kampioenschap om het Groenlose kanon officieel gedaan. Ondertussen werd Anja Groot individueel wereldkampioen in Belgie tijdens het WK Dames Zoet dat gevist werd aan het kanaal Charlois-Brussel. Een TOP prestatie. Het Nederlandse damesteam, waar Anja Groot deel van uit maakt werd toen tweede. Ook een pracht prestatie. Bovendien won ze de TOP competitie bij de dames en werd Nederlands kampioen. Wat een mooi seizoen voor haar.

Jeugd
‘s Middags geeft Anja een workshop voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Deze workshop begint om 14.30 uur en wordt gegeven in het clubhuis bij de Grolse Boys aan de Beltrumseweg. Tijdens de workshop gaat Anja alle basis zaken m.b.t. het vissen behandelen. En natuurlijk zal ze vertellen hoe zij is begonnen met het vissen. Na afloop kunnen de kinderen aan haar vragen stellen. Het hoeft werkelijk geen betoog dat dit uniek is, een workshop gegeven door de wereldkampioen. Geef even de naam en de leeftijd door. De deelname is gratis en je moet je hiervoor wel even opgeven via: jeugdclinic@visseningroenlo.nl

Nieuwjaarsreceptie
‘s Avonds wordt er voor de senioren een Nieuwjaarsreceptie gehouden. Dan zal Anja Groot over het wedstrijd vissen van tegenwoordig en wat zij er allemaal voor heeft moeten doen (en laten) om wereldkampioen te worden. De Nieuwjaarsreceptie wordt ook in het clubhuis van de Grolse Boys gehouden en begint om 20.00 uur. Ook hiervoor moet je je opgeven via: nieuwjaarsreceptie@visseningroenlo.nl .Het belooft een geweldige dag te worden voor de vissport in Groenlo. Maar wat wil je met de wereldkampioen in huis.