23 april 2024
Home » Groenlo » Wedstrijdverslag handbal Dames 1 Grol

Wedstrijdverslag handbal Dames 1 Grol

207

GROENLO – Afgelopen zondag 29 november stond voor Dames 1 van HV Grol de wedstrijd tegen Groesbeek Glorie op het programma. Groesbeek heeft op dat moment de koppositie in het klassement en wordt gevolgd door Grol. De dames van Grol waren er dan ook op gebrand om die twee belangrijke punten te pakken! Door enkele mooie doelpunten van o.a. Milou Reijerink vanuit de hoek en Silke Hoog Antink vanaf de opbouw liep Grol tijdens de eerste helft uit naar een kleine voorsprong. Ondanks de mooie reddingen van keepster Sandra Levers en het tegenhouden van 2 penalty’s wist Groesbeek toch terug te komen naar een ruststand van 11-11. Na de rust probeerden de dames van Grol er een tandje bij te zetten, de dames van Groesbeek deden echter hetzelfde. Groesbeek wist hierbij de kansen net iets beter te benutten, waardoor zij met 5 doelpunten op voorsprong kwamen te staan. De dames van HV Grol gaven echter niet op en hebben alles op alles gezet om opnieuw terug te komen.  Door een paar mooie doelpunten van o.a. Laura Stortelder werd de stand 15-17. Groesbeek Glorie pakte op het eind van de wedstrijd nog een paar snelle aanvallen en kregen 2 penalty’s mee die ze niet onbenut lieten. Dit resulteerde in een eindstand van 17-24 voor Groesbeek. De dames van Grol hebben ondanks de sterke inzet de 2 punten niet thuis kunnen houden.

Over 2 weken op zaterdagavond  12 december staat de wedstrijd tegen Duiven gepland voor de dames van Grol. Ze spelen om 20.20 uur in Duiven. Komt allen kijken, het wordt ongetwijfeld weer een spannende strijd!