Zieuwent Live!

ZIEUWENT – Het is alweer 9 jaar geleden dat een aantal muzikanten uit Zieuwent bedachten dat het toch fantastisch zou zijn om een muzikale avond te organiseren met muzikanten woonachtig of afkomstig uit Zieuwent. Zieuwent dat toch bekend staat om al zijn muzikaal talent en de vele bandjes.

Het idee werd meteen omarmd door vele muzikanten en er werd een podium gevonden in de tent die er toch al werd neergezet voor de Zieuwentse kermis.

Het eerste jaar was zeer spannend. Zou het aanslaan? Was het niveau van de muzikanten toereikend om een tent vol mensen te entertainen.

De twijfels bleken volledig overbodig, want het werd een geweldige avond met een volle tent publiek. Zieuwent Live! was geboren.
Het jaar erop meldden zich nog meer muzikanten aan die met dit mooie concept mee wilden doen. En elk jaar bleven ze iedereen weer verrassen op het podium. Wat een talent in zo’n klein dorp.

Nu zijn we 9 jaar verder en het concept leeft en werkt nog steeds. Ondertussen doen er alweer kinderen van de muzikanten van het eerste uur mee. Dat is toch fantastisch. Samen muziek maken is niet aan leeftijd gebonden en dat maakt het extra uniek. Je blijft van elkaar leren.

Ook dit jaar zullen we het podium in de kermistent weer betreden met al ons muzikaal talent. Jong en oud. Met als bonus dit jaar zelfs nog wat extra vocaal talent. Het koor Noir uit Zieuwent zal ook met een verrassend optreden komen samen met de Zieuwent Live! band.

Het zal weer een feest der herkenning worden met muziek uit alle genres. Van oude rock en soul tot de laatste hitjes van nu. Alles komt voorbij. En ook aan het heerlijke Nederlandstalige lied en de Duitse schlager is natuurlijk gedacht.

Een feest dus voor iedereen, ongeacht de leeftijd.

Vrijdag 5 juni 2015 gaat de kermistent in Mollemanshof om 20.00 uur open

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Het Witte Paard, Het Parochiehuis en De Spar à 6,50. Aan de kassa € 8,00.