Hedendaagse Kunst in Villa Mondriaan

7

WINTERSWIJK – Naast de aan Piet Mondriaan gerelateerde tentoonstellingen is er in Villa Mondriaan ook aandacht voor hedendaagse kunst. Elke vier maanden biedt het museum twee kunstenaars de mogelijkheid hun werk in het museum te tonen. In het huis waar een van de grootste vernieuwers van de moderne kunstgeschiedenis opgroeide, wordt nu een podium geboden aan vernieuwers van deze tijd.

Eerder was er werk te zien van Folkert de Jong, Thorsten Brinkmann, Cyril Le Van en Levi van Veluw. De komende vier maanden is het de beurt aan Benjamin Li en Jacco Olivier.

Het werk van Benjamin Li en Jacco Olivier is vanaf 20 september te bezichtigen in Villa Mondriaan in Winterswijk. Het museum is tot november van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 en vanaf 1 november op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00.

Entree bed raagt €8,- inclusief een audiotour en kop koffie, voor jongeren tot 18 jaar is het museum gratis te bezoeken.


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je sturen naar redactie@streekgids.nl