20ste editie Marveld ATB-tocht Groenlo

GROENLO – Woensdag 30 december wordt al weer voor de 20ste keer de Marveld ATB-tocht georganiseerd door de Ren en Toerclub Groenlo. De Marveld ATB-Tocht is inmiddels een klassieker onder de Achterhoekse toertochten te noemen. De tocht kenmerkt zich door een mooi afwisselend parcours, uitdaging voor elk niveau en gezelligheid vóór, tijdens en ná de tocht. Al deze elementen zullen weer aanwezig zijn in de editie van 2015. De tocht neemt u mee door bos en veld tussen Groenlo, Rekken, Zwillbrock, Meddo en Lievelde.

Vanaf 8:30 tot 10:00 kan er gestart worden voor een afstand van 35, 45 of 55 kilometer.

Deelnamekosten zijn €4,- voor NTFU leden en €5,- voor niet-NTFU leden. Voor NTFU en KNWU leden is er de mogelijkheid om elektronisch in te schrijven met de ledenpas bij de stand Scan&Go.

Er wordt gestart vanaf Marveld Recreatie, uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid en er kan ook gebruik worden gemaakt van de uitstekende faciliteiten die Marveld Recreatie biedt zoals het zwembad, de schaatsbaan en restaurants. Na afloop is er ook de mogelijkheid om de fiets af te spuiten, aan te sterken en na te praten op het startbureau.

De pauzeplek is traditiegetrouw bij café Reirink ‘Ludwig’ in het Zwillbrock. Nadat de renners ‘durch die Kneipe’ zijn gefietst wordt men voorzien van een warme drank en een versnapering. Als u niet meefietst is dit tevens een mooie en gezellige plek om uw favoriet aan te moedigen onder het genot van live-muziek en vuurkorven. Goossens Tweewielers uit Groenlo zal hier ook aanwezig zijn met een servicepunt waar een professionele monteur u bij eventuele pech weer op weg zal helpen.

We zien u graag tegemoet op woensdag 30 december om samen met de Ren en Toerclub Groenlo het jaar sportief af te sluiten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.rtcg.nl