Home » Sport » HV Grol D1 in eigen huis kampioen

GROENLO – Zondag 25 maart was de laatste competitiewedstrijd en tevens de kampioenswedstrijd voor de D1. De tribune was goed gevuld, ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen, opa’s en oma’s en andere teams van HV Grol, allemaal waren ze aanwezig om de meiden van de D1 aan te moedigen. Spannend was het wel, want willen winnen stond op de agenda van de fanatieke speelsters!

Na een gelijk opgaand begin, liep Grol al snel uit op de jongens en meiden uit Ulft. Winnen hebben de meiden gedaan, met 20-10! Er werd goed samengespeeld, mooi vrijgelopen en aangespeeld en verdedigend stonden ze sterk!

Na de wedstrijd werden ze als ware kampioenen in het zonnetje gezet. Alle toeschouwers kwamen na de felicitaties van de voorzitter de meiden en coaches de hand schudden. Na enige minuten hadden ze hun handen vol met lekkers, flessen douchegel en deodorant. Er werden foto’s gemaakt met sponsor Martin Geessinck van Office Organisatiemiddelen B.V..  Alle speelsters kregen een kampioensshirt en daarna werd er samen feest gevierd in sportcafé Den Elshof.